En stor föremålskärlek var det ja

Jag känner mig faktiskt alldeles ringrostig här på bloggen. Dels är det det tekniska, ny plattform och nytt bloggverktyg, dessutom tusen och en tankar och uppslag om inlägg men väldigt svårt att att formulera mig och konkretisera. Många utkast blir det men det ger sig med tiden tänker jag, ska bara hitta den nygamla formen. Bara.

Känner ni till Sofia Wood? Ja, jag hade väl kanske lika gärna kunnat skriva jultomten i slutet på den meningen men för mig är det en ny bekantskap. Klart att jag sett hennes kokböcker i butik, kompisar som refererat till henne och en insta-länk hit och dit, men det är liksom först nu jag börjat följa henne. Kanske är det att hon flyttade hem till Norrköping som gjorde att jag fastnade, uppvuxen 5 mil bort som jag är, för jag behöver oftast en liten krok att haka upp relationen på, kan ni känna igen er i det?

Hur som helst så är jag numera ett fan. Läste Stora auktionsskolan och fastnade i en mening om hennes auktionsvana familj och first and foremost hennes morfar:

Framförallt fanns där en stor föremålskärlek och ett brett kunnande.

Framförallt fanns där en stor föremålskärlek… Det är verkligen en stor del av mitt inredningsintresse paketerat i ett enda ord. Föremålskärleken. 🤍